Hyundai i30 – Wagon
De Hyundai i30 Wagon heeft een bijzonder stijlvol exterieur. Zijn indrukwekkende verschijning dankzij de krachtige, vloeiende lijnen en het luxe afgewerkte interieur maken één ding duidelijk: de nieuwe Hyundai i30 Wagon is allesbehalve alledaags.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 26.595,-remarkableefficiency

BIJZONDER EFFICIËNT
De Hyundai i30 Wagon is één van de zuinigste auto’s in zijn klasse. Zowel de 1.6 benzinemotor als de 1.6 dieselmotor voor de Hyundai i30 Wagon combineert verfrissende prestaties in de stad en op de snelweg met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot.

03_qualityfoundations

SPORTIEF ÉN RUIM
Het sportieve uiterlijk van de Hyundai i30 Wagon betekent zeker niet dat er moet worden ingeleverd in ruimte. Integendeel. De auto biedt een ruim en comfortabel interieur met veel bagageruimte, zodat de hele familie de spullen gemakkelijk kwijt kan.


02_sportycanbespacious

KWALITEIT GEGARANDEERD
De Hyundai i30 Wagon is ontworpen met oog voor detail, zorg wat betreft styling en kwaliteit in het achterhoofd

ACHTERBAK

MEER RUIMTE
De Hyundai i30 Wagon biedt 528 liter bagageruimte met de achterbankleuning rechtop. Voor extra ruimte, bescherming en gebruiksgemak is de Hyundai i30 Wagon uitgerust met een bagagenet (vanaf de i-Motion-uitvoering) en een opbergvak onder de laadvloer, die zorgen voor meer comfort en veiligheid.