skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

Hyundai H300
Als ondernemer kunt u moeilijk om de Hyundai H300 heen. Deze bedrijfswagen van Hyundai biedt u namelijk alles wat u van een bedrijfswagen verlangt. Zijn laadruimte en zijn veelzijdigheid zijn ongekend in zijn klasse. Laadruimte is echter niet alles. Met bedrijfs­wagens worden vaak lange afstanden afgelegd. En dan het liefst in alle rust en met alle gemakken van dien. Ook daarvoor is de Hyundai H300 de juiste keuze. Zijn sterke en stille 2.5 CRDi­dieselmotor en zijn rijke stan­daard uitrusting maken van de Hyundai H300 de ideale reispartner.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 35.700,- incl. BTW/BPM.

€21.770,78 excl. BTW/BPM (excl. kosten rijklaarmaken)

Leading

COMFORT AAN BOORD
De Hyundai H300 verzekert de bestuurder van comfortabele ritten dankzij een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling, een neerklapbare middenstoel, een RDS radio/cd-speler met USB-/AUX-aansluiting en vele handige opbergvakken en bekerhouders. De uitvoering DynamicVersion is bovendien voorzien van airconditioning.

Lead

ONGEËVENAARDE TREKKRACHT
De aandrijflijn van de Hyundai H300 genereert een indrukwekkende 343 Nm aan trekkracht. Het maximumvermogen bedraagt 100 kW (136 pk) bij 3.800 toeren per minuut. Dat betekent dat de Hyundai H300 zware lading kan vervoeren zonder in te hoeven leveren op rijprestaties.

Trekkracht

FLEXBEL IN- EN UITLADEN
Het inladen en uitladen van goederen, zelfs in lastige omstandigheden, is een fluitje van een cent dankzij de gebruiksvriendelijke schuifdeur in beide flanken. Aan de achterzijde zijn twee deuren gemonteerd die tot een hoek van 180 graden kunnen openen. Optioneel is een achterklep leverbaar. De achterdeuren zijn voorzien van privacy glas. Er zijn ook dichte deuren leverbaar.

Comfort

ZEER COMPLETE UITRUSTING
Standaard wordt de Hyundai H300 geleverd met onder meer elektrisch bedienbare ramen vóór en centrale deurvergrendeling. Gemak dient de mens! Optioneel of onderdeel van de dynamic uitvoering.

Back To Top