skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

Hyundai i20 Coupé

De nieuwe generatie Hyundai i20 is er nu ook in een bijzonder sportieve variant: de Hyundai i20 Coupé. De 3-deursversie van de Hyundai i20 verschilt duidelijk van de Hyundai i30 5-deurs. De Hyundai i20 Coupé heeft een eigen silhouet. De schuin aflopende daklijn is herkenbaar anders dan het 5-deurs model, waardoor de Hyundai i20 Coupé een nog dynamischer profiel heeft. Kortom, deze 3-deursversie is simpelweg nog sportiever.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 14.995,-

i20 coupé zijkant

Schuin aflopende daklijn

De 3-deursversie van de Hyundai i20 verschilt duidelijk van de Hyundai i30 5-deurs. De Hyundai i20 Coupé heeft een eigen silhouet. De schuin aflopende daklijn is herkenbaar anders dan het 5-deurs model, waardoor de Hyundai i20 Coupé een nog dynamischer profiel heeft. Kortom, deze 3-deursversie is simpelweg nog sportiever.

Atletische designprofiel

Aan de voorzijde springt de karakteristieke hexagonale grille in het oog. Deze zeshoekige grille is omgekeerd geplaatst in een nieuwe bumper, waarmee het atletische designprofiel van de Hyundai i20 Coupé extra wordt vergroot.

Brede wielkasten

De brede wielkasten en de nieuw getekende bumperunit domineren de aansprekende achterzijde van de Coupé. Ondanks deze sportieve karaktereigenschappen blijft de Hyundai i20 Coupé een zeer praktische auto, getuige de bagageruimte van 336 liter.

Pakkende kleuren

Wat betreft kleur en uitstraling springt de nieuwe Hyundai i20 Coupé direct in het oog. Hyundai introduceert speciaal voor de Hyundai i20 Coupé een nieuwe pakkende Mandarin Orange exterieurkleur naast zes andere kleuren die ook voor de 5-deurs versie leverbaar zijn.

Nieuwe achterspoiler

De auto is tevens verkrijgbaar met nieuwe 17-inch lichtmetalen velgen. In vergelijking met de 5-deursversie van de nieuwe Hyundai i20 is de Coupé uitgerust met een nieuwe achterspoiler en andere esthetische designtoevoegingen.

i20 Coupé interieur

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Het interieur is voorzien van een smaakvolle combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen en pianolakzwarte elementen en verchroomde afwerkdetails. Omdat voor het exterieur de nieuwe kleur Mandarin Orange beschikbaar komt, is voor het interieur een bijpassende oranje kleur leverbaar.

PRESTATIES

Krachtige 1.0 T-GDi benzinemotor

De nieuwe Hyundai i20 Coupé wordt in Nederland geleverd met een 100 pk sterke 1.0 Turbo benzinemotor. De Premium uitvoering is voorzien van een 120 pk sterke 1.0 Turbo motor in combinatie met een 6 versnellingsbak.

Back To Top