skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

HYUNDAI NEXO ONTWORPEN VOOR JOU

Maak kennis met de Hyundai NEXO, de nieuwste generatie auto op waterstof van Hyundai. Deze elektrisch aangedreven SUV met brandstofcel kan maar liefst 800 kilometer (volgens NEDC) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij; dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Het doel van Hyundai is om in 2020 marktleider te zijn op het gebied van brandstofcelauto’s die hun energie uit waterstof halen. Op elk vlak spannen we ons in om waterstoftechnologie te promoten. Zo zetten we samen met andere automerken en bedrijven de komende vijf jaar onze schouders onder de snelle realisatie van waterstofgerelateerde producten. Want het is onze ambitie om uit te groeien tot het duurzaamste automerk ter wereld.

HYUNDAI NEXO

Rijden op waterstof: het kan, het is schoon én het is de toekomst. Hyundai investeert daarom al jaren in het ontwikkelen van auto’s die op waterstof kunnen rijden, voorzien van een brandstofcel die waterstof omzet in energie voor de elektromotor. En er komt alleen water vrij als emissie. Dus geen kooldioxyde, geen smog en geen roet. Het doel van Hyundai isom i 2020 marktleider te zijn op het gebeied van brandstofcelauto’s die hun energie uit waterstof halen. Met de emissievrije NEXO laat Hyundai zien dat het menens is.

Back To Top