skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

De geheel nieuwe Hyundai Tucson

De nieuwe Hyundai Tucson maakt indruk met zijn gedurfde looks, geavanceerde technologieën en uitstekende rijeigenschappen. Een echte gamechanger.

tucson-exterior-front

Exterieur
Hoewel de nieuwe Hyundai Tucson onmiskenbaar het profiel van een Crossover heeft, is zijn design slank en sportief – van de LED- dagrijverlichting tot de elegante achterlichten.

Krachtige designkenmerken zijn de expressieve ‘Z’-vormige lijn boven de achterwielkasten, de horizontale lijnen over de flanken en de slanke achterlichtunits.

tucson-exterior-back

Een gedurfd statement door design en technologie
De in Europa ontwikkelde en geproduceerde nieuwe Hyundai Tucson heeft een compleet nieuw onderstel met allerlei geavanceerde technologieën.

U kunt kiezen uit drie diesel- en twee benzinemotoren, plus het comfort van een soepele zeventraps transmissie met dubbele koppeling. Hiermee heeft de Hyundai Tucson het breedste motorengamma in zijn klasse; variërend van 84,5 kW (115 pk) tot 136 kW (186 pk).

Tyre Pressure Monitoring System (TMPS)

Dit systeem controleert de druk in elke band en waarschuwt als de spanning te laag is.

Zes airbags

Twee airbags voorin, twee zijairbags voorin en twee gordijnairbags over de gehele lengte van het interieur.

Actieve hoofdsteunen

De kans op een whiplash of andere letsel aan de nek is minimaal dankzij deze hoofdsteunen die bij een aanrijding naar voren bewegen en zo het hoofd opvangen.

Gedurfde stijl. Helder en communicatief.

In de nieuwe Hyundai Tucson betreedt u een wereld van ruimte en comfort, uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Waar u ook naartoe gaat, op de bestuurdersstoel heeft u een gevoel van ontspanning en controle. De instrumenten en bediening zijn zo geplaatst dat u zich tijdens het rijden kunt blijven concentreren op de weg.

Hoge kwaliteit en intuïtieve technologie.
Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Hyundai Tucson een van de meest compleet uitgeruste voertuigen in zijn segment.

De crossover is bijvoorbeeld te voorzien van Autonomous Emergency Braking (AEB), Lane Keeping Assist System (LKAS), Rear Traffic Cross Alert (RTCA) en Blind Spot Detection (BSD).

Blind Spot Detection houdt het verkeer rondom de auto in de gaten, terwijl de Speed Limit Information Function de snelheidsborden langs en boven de weg herkent en de beperkingen weergeeft op het instrumentenpaneel.

Tucson Trein: is dit de mooiste optocht ooit?

Wat krijg je als je 60 gloednieuwe Hyundai’s Tucson achter elkaar zet en dwars door Nederland laat rijden? Misschien wel de mooiste optocht ooit … kijk maar!

Tucson Trein: is dit de mooiste optocht ooit?

Back To Top