skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

Krachtige uitstraling.
Het dynamische exterieurdesign van de Hyundai i20 wordt benadrukt door de strakke, elegante lijnen en de pianozwarte afwerking van de C-stijlen. De aansprekende voorzijde valt op door de herkenbare hexagonale grille, fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en LED-stadslichten. Het resultaat: een stijlvol exterieur dat zorgt voor een krachtig voorkomen op de weg.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf : € 15.595,-

Stel-samen

Stel uw eigen Hyundai i20 samen.

Voor interieur is uitsluitend gekozen voor mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen, het beste in deze klasse. Creëer uw eigen stijl met karakteristieke interieuropties en geniet van het rijplezier dankzij het ergonomische, op de bestuurder gerichte dashboard. Voorkeur voor lederen of stoffen bekleding? Er is keuze uit een uitgebreide reeks kleuren en bekledingsstoffen voor het in- en exterieur van de nieuwe Hyundai i20 (afhankelijk van uitvoering en exterieurkleur).

Best-In-Class

Best-in-class

Het interieur van de Hyundai i20 is de ruimste in zijn klasse. Dat geldt ook voor het enorme panoramische zonnedak (Premium), dat zorgt voor maximale lichtinval en nóg meer ruimtegevoel.

Persoonlijke-touch

Persoonlijke touch

Integreer navigatie- en muziekfuncties van uw eigen smartphone met het audiosysteem van de Hyundai i20 via het dockingstation op het dashboard.

Lane-Departure

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Waarschuwt de bestuurder wanneer de auto onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten. Op het dashboard licht een waarschuwingssignaal op en er wordt een akoestisch signaal gegeven. Leverbaar vanaf de Hyundai i20 i-Motion.

Back To Top