skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl
IF Design Award Voor De Nieuwe Hyundai KONA En I30 Fastback

Hyundai Motor heeft opnieuw internationale erkenning gekregen door het winnen van twee IF Design Awards, voor de geheel nieuwe KONA en de Hyundai i30 Fastback. De prijs erkent de elegante en expressieve uitstraling van de eerste vijfdeurs coupé in het compacte segment en de eerste subcompacte SUV van Hyundai.

“De Hyundai i30 Fastback is een echte trendsetter, die stijlvol en emotioneel ontwerp combineert, terwijl de geheel nieuwe KONA een nieuwe look introduceerde voor ons succeslvolle SUV-gamma”, zegt Thoma Bürkle, Chief Design bij Hyundai Design Center Europe.

 

Hyundai i30 Fastback: elegantie voor elke dag

De Hyundai i30 combineert het elan van een sportcoupé en comfort bij dagelijks gebruik. De Fastback is charismatisch en misschien wel het meest in het oog springende model in het i30-assortiment. De i30 Fastback wordt gekenmerkt door een sterke houding en sportieve, langwerpige lijnen. Het geraffineerde silhouet heeft dynamische sportcoupé verhoudingen, gecreëerd door een elegante aflopende daklijn en een lange motorkap. Dit unieke silhouet wordt bereikt met een verlaagd dak en toch geen concessies aan de uitvoerbaarheid. Het i30-gamma bestaat momenteel uit de i30 5-deurs, de i30 Fastback, de i30N en de i30 Wagon om aan de verschillende klantvragen te voldoen.

De nieuwe Kona: jij rijdt. Jij bepaalt.

De gloednieuwe Kona is de eerste subcompacte SUV van het merk en weerspiegelt de levensstijl van moderne klanten. De KONA wordt bepaald door de opvallende hoog contrastrijke spatbordbekleding en de gespierde oppervlakken bovenop de stabiele, brede stand. Toegevoegd met karakteristieke elementen zoals de Cascading Grille, de designidentiteit van Hyundai, en de dubbele koplampen boven de LED-daglichten, is het exterieur van de KONA progressief, maar elegant. Het interieur van de KONA weerspiegelt het buitenthema met gladde, geprofileerde oppervlakken bovenop het instrumentenpaneel en de mogelijkheid voor klanten om hun eigen stijl aan te passen met verschillende kleuren: oranje, limoen en rood. De accentuering van het interieur gaat verder op de veiligheidsgordels – uniek met KONA voor het segment.

 

Het succesverhaal gaat verder.

De IF Design Award is een arbiter van kwaliteit en een van de belangrijkste designprijzen. Sinds 1953 heeft de IF, die staat voor International Forum, wereldwijd producten in alle takken van de industrie uitgekozen voor onderscheidingen vanwege hun uitstekend ontwerp. Hyundai won de IF Design Award in 2015 voor de Hyundai i20, in 2016 voor de Tucson en in 2017 voor de New Generation Hyundai i30 – allemaal na een rigoureuze testcyclus door IF om de kwaliteit van de award zo hoog mogelijk te houden. Het winnen van een verdere designprijs weerspiegelt Hyundai’s toewijding aan een unieke ontwerptaal en toont zijn vermogen om aan hoge klantbehoeften te voldoen.

Back To Top