skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

Hyundai ix20

Nog beter op alle fronten!

De Hyundai ix20 is op een flink aantal punten helemaal vernieuwd en verfijnd. Het design is opgefrist, het aanbod motoren is vergroot en de verbruikscijfers zijn verder verlaagd. En dat is goed nieuws voor de zakelijk rijder.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 20.795,-

Transmissies

Nieuw is de zestrapsautomaat op de 1.6 benzinemotor. Deze automatische transmissie heeft twee verzetten meer en dat resulteert in rustige en vloeiende overgangen met een verbeterde CO2-uitstoot. De winst is 4 gram CO2 bij de 1.6 met automaat. Uiteraard voldoen de motoren aan de Euro 6-emissienormen. Ook het verbruik en het rijcomfort zijn verder verbeterd.

Nieuwe voorzijde

Uiterlijk is de Hyundai ix20 vooral aan de voorzijde aangepast. De neus is vernieuwd met een slimme hexagonale grille die zich deels afsluit om brandstof te besparen. Bovendien heeft de Hyundai ix20 nieuwe bumpers, nieuwe lichtmetalen velgen variërend van 15 tot 17 inch.

Perfecte gezinsauto

De Hyundai ix20 beschikt over de kenmerkende kwaliteiten van een echte MPV. Door de hoge zit en de variabel in te delen bagageruimte is de Hyundai ix20 de perfecte gezinsauto.

Rijke uitrusting

Zowel de benzine- als dieseluitvoeringen van de Hyundai ix20 zijn standaard zeer rijk uitgerust. De GO! uitvoering beschikt onder ander over: 16-inch lichtmetalen velgen, airconditioning, parkeersensoren achter en navigatiesysteem met achteruitrijcamera – en uiterst scherp geprijsd.

Rijeigenschappen

De Hyundai ix20 biedt precies de juiste balans tussen dynamiek en gebruiksvriendelijkheid. Hij heeft een vlot uiterlijk, goede rijeigenschappen, zuinige motoren en de onberispelijke Hyundai-kwaliteit gesteund door de zeer uitgebreide garantie.

Back To Top