skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl
Laat U Inspireren! De Nieuwe Hyundai I20.

Laat u inspireren! De nieuwe Hyundai i20.

Leverbaar vanaf december 2014.

 HYUNDAI i20 IN HET KORT

De nieuwe Hyundai i20 is onze meest recente interpretatie van de designtaal Fluidic Sculpture. De compacte Hyundai zet nieuwe maatstaven op het gebied van interieurruimte, techniek en verfijning en is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van Europese automobilisten.

Krachtige uitstraling

Het dynamische exterieurdesign van de Hyundai i20 wordt benadrukt door de strakke, elegante lijnen en de pianozwarte afwerking van de C-stijlen. De aansprekende voorzijde valt op door de herkenbare hexagonale grille, fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en LED-stadslichten. Het resultaat: een stijlvol exterieur dat zorgt voor een krachtig voorkomen op de weg.

Koplampen

Koplamp nieuwe i20

De Hyundai i20 is ontworpen en ontwikkeld in Europa en valt op door zijn volwassen uitstraling en sterke persoonlijkheid.
De vormgeving van de carrosserie van de Hyundai i20 is geëvolueerd tot de designtaal Fluidic Sculpture 2.0, waarvan de statische bochtverlichting met LED-dagrijverlichting, deel uitmaken.

Hightech verlichting

Achterlichten nieuwe i20

De opvallende boomerangvormige achterlichten onderstrepen het hightech karakter van de nieuwe Hyundai i20. De innovatieve LED-technologie draagt bij aan de veiligheid dankzij de optimale zichtbaarheid.

 

Stel uw eigen Hyundai i20 samen

Voor interieur is uitsluitend gekozen voor mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen, het beste in deze klasse.
Creëer uw eigen stijl met karakteristieke interieuropties en geniet van het rijplezier dankzij het ergonomische, op de bestuurder gerichte dashboard.
Voorkeur voor lederen of stoffen bekleding? Er is keuze uit een uitgebreide reeks kleuren en bekledingsstoffen voor het in- en exterieur van de nieuwe Hyundai i20 (afhankelijk van uitvoering en exterieurkleur).

 

Back To Top