whatsapp.svg
Keurmerk Private Lease

Private lease

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX: De meest vooruitstrevende Crossover

De Mitsubishi ASX is veelzijdig en op maat gemaakt om aan alle eisen van het leven te voldoen. Compact voor in de stad, avontuurlijk om erop uit te trekken én stijlvol om altijd en overal perfect voor de dag te komen. Hele zuinige auto Een laag verbruik in combinatie met indrukwekkende rijprestaties. Dankzij het ClearTec principe beschikt elke ASX over tal van slimme vondsten om verbruik en uitstoot tot het minimale te beperken. Zo is bijvoorbeeld elke ASX uitgerust met AS&G (Auto Stop & Go). Met dit systeem slaat de motor automatisch af als u stopt, en razendsnel weer aan als u de versnelling inschakelt.

image

5 goede redenen:

  • Veelzijdig genieten
  • Soepel weggedrag en perfecte controle
  • Natuurlijke omgeving
  • 5 sterren Euro NCAP veiligheid
  • Duurzaam reizen


Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 36.990,-

Private lease vanaf €529,- per maand

Zien en gezien worden
De rechthoekige lichtunits met richtingaanwijzers en LED-mistlampen zijn onder de standaard LED-koplampen geplaatst en versterken de krachtige houding van de ASX.

Red Diamond
De geprofileerde flanken dragen bij aan de stroomlijn en de actieve uitstraling van de ASX, die nog sterker tot uiting komt in de nieuwe, dieprode carrosseriekleur Red Diamond.

Smartphone-link Display Audio (SDA)
Met de verbeterde Smartphone-link Display Audio (SDA) ben je altijd connected. Integreer je smartphone met het multimediasysteem en geniet van de grotere, intuïtief te bedienen 8-inch touchscreen. Bedien jouw favoriete apps met je stem en kies altijd de snelste route dankzij TomTom-navigatie met real-time verkeersinformatie.

Focus op verfijning
Het interieur maakt een evolutie door. Dankzij de focus op verfijning, verbeterde stoffen en materialen en nieuw ontworpen bedieningselementen is het kwaliteitsgevoel van een onmiskenbaar hoger niveau.

Robuust
De vernieuwde achterzijde met nieuwe led-achterlichten versterken de visuele breedte. Samen met de gerestylede achterbumper, nieuwe skidplate en inzetstukken aan weerszijde oogt de ASX robuuster dan ooit.

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website