skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

Het werkpaard van Mitsubishi: de L200

Zware spullen hoeft u niet achter te laten als u bergop rijdt. En u laat zich niet door een onhandige grote en zware lading weerhouden om de kortste weg ten nemen door zand of een drassig weiland, of wel soms? De L200 is een stoere en fraaie pick-up met een uitnodigende cabine met alle comfort. Het ideale werkpaard voor vele werkzaamheden.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 40.469,- incl. BTW/BPM

5 Goede redenen:

  • Zorgeloos rijplezier
  • Complete standaard uitrusting
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Gemiddeld 1 op 25
  • Standaard 5 zitplaatsen

L200_DESIGN_hoofdplaat

DESIGN

Krachtig en robuust. Mitsubishi zet de pickup totaal anders op de kaart dankzij een stijlvol en gedistingeerd design, dat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Vloeiende vormen van voorkant tot aan laadbak maken van de L200 een daadkrachtige verschijning.

COMFORT

Maak het uzelf comfortabel. De cockpit van de L200 garandeert maximale controle en bedieningsgemak. Het dashboard oogt stijlvol en dynamisch door metallic stroken.

Comfort

Technology

TECHNIEK

De L200 valt in de categorie pickup’s met een ton laadvermogen. Bovendien mag hij aanhangers (geremd) tot aan 2,7 ton gewicht trekken. De laadbak is breed genoeg voor een Euro pallet en toch heeft hij de meest compacte buitenmaten, waardoor manoeuvreren en parkeren heel gemakkelijk gaan.

GESCHIEDENIS

De indrukwekkende woestijnracers van Mitsubishi Motors hebben keer op keer de uitdagende Dakar Rally op hun naam weten te schrijven. Mitsubishi Motors werd maar liefst twaalf keer kampioen, en in de laatste jaren zelfs zeven keer op rij.

Heritage

Safety

VEILIGHEID

De L200 is in zijn klasse toonaangevend in veiligheid. Hij scoorde in 2008 4 sterren voor inzittendenbescherming in de Euro NCAP crashtest. Het is de enige pickup met het Active Stability & Traction Control system (ASTC).

Back To Top