skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

De Mitsubishi i_MiEV: Plug and drive

De Mitsubishi i-MiEV is een 100% elektrische auto en met zijn afmeting zeer geschikt voor in de stad. Bovendien is de i-MiEV ook nog eens goed voor het milieu en uw portomonee. Want de i-MiEV is voorzien van 4% bijtelling, een A-label. Bovendien betaalt u geen BPM en geen wegenbelasting.

Ruimte en rust
De Mitsubishi i-MiEV biedt precies wat ondernemingen en gezinnen nodig hebben: ruimte en comfort. De auto biedt plaats aan 4 volwassenen en heeft dan nog een bagageruimte over van 235 liter. Met de twee achterstoelen naar voren geklapt beschikt u zelfs over 860 liter bagageruimte! De aandrijving is geluidloos, waardoor u perfect kunt genieten van uw favoriete muziek.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 27.005,-

5 Goede redenen:

  • Compact en toch voldoende ruimte voor 4 personen
  • Veilig rijden met standaard 6 airbags en RISE veiligheidsframe
  • Stil en comfortabel
  • Krachtig en met een actieradius van 160 km
  • 4% bijtelling

PRODUCT_DETAIL_DESIGN

DESIGN

De opvallende Mitsubishi i-MiEV verbaast iedereen met zijn ruime interieur. Dankzij het unieke ontwerp biedt hij met een totale lengte van nog geen 3,5 meter ruimte aan vier inzittenden én 235 liter bagageruimte. De 15” velgen, de wielbasis van 2.550 mm en het accupakket onder de vloer dragen bij aan het lage zwaartepunt en een goede stabiliteit tijdens het rijden.

CLEARTEC

De lichtgewicht permanent synchroon elektromotor combineert een hoog rendement met een verbazingwekkend krachtige acceleratie, zonder enige CO2-uitstoot! Dat is mede te danken aan het het nieuwste voertuigmanagementsysteem, MiEV OS (Operating System). Dit vervult belangrijke taken, zoals het monitoren van de batterijstatus en het terugwinnen van energie door middel van de regeneratieve remfunctie.

PRODUCT_DETAIL_ECOLOGY

PRODUCT_DETAIL_COMFORT

COMFORT

De elektromotor is soepel en stil, ook tijdens accelereren, en vrij van trillingen. Zodat u en uw passagiers altijd van een aangename rit genieten.

PRESTATIES

Met een maximumkoppel van 180 Nm en een topsnelheid van 130 km/uur is de Mitsubishi i-MiEV altijd alert in het verkeer. Met een vol accupakket heeft de i-MiEV een actieradius van 160 kilometer, perfect voor dagelijks gebruik. Opladen hoeft niet lang te duren: met snelladen is het accupakket al in dertig minuten voor 80 procent vol.

PRODUCT_DETAIL_performance

PRODUCT_DETAIL_safety

VEILIGHEID

De i-MiEV is voorzien van alle moderne veiligheidsvoorzieningen. Zo minimaliseert de ASC-functie van het MiEV OS onder- en overstuur. In het geval van een aanrijding beschermen de RISE-carrosserie (Reinforced Impact Safety Evolution) en zes airbags de inzittenden optimaal.

Back To Top