skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

De Mitsubishi Pajero: Robuust en toch geraffineerd

De nieuwe Mitsubishi Pajero is de krachtigste Pajero ooit. Het stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto. Neem plaats achter het stuur van de Pajero op de zachte, luxe lederen stoelen met armsteunen en ervaar wat het is om het beste uit het leven te halen.

Rijklaar verkrijgbaar vanaf: € 112.625,-

5 Goede redenen:

  • Een echte 4WD
  • Groot trekvermogen
  • Hoog en veilig
  • Van alle gemakken voorzien
  • Ruim en veelzijdig

Pajero_DESIGN_hoofdplaat

DESIGN

Het stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto en toont zijn pure 4WD-afkomst. De stoere 18″ velgen en het reserverwiel achterop maken het beeld compleet.

COMFORT

Het ruime interieur en de hoge zitpositie garanderen optimaal comfort voor alle inzittenden. De zachte dashboardpanelen, de portierbekleding en de hoogwaardige materialen benadrukken de luxueuze stijl van de Pajero. De achterpassagiers kunnen bijvoorbeeld zelf de airconditioning instellen en het Rockford Fosgate-audiosysteem met 860 watt vermogen en met twaalf speakers, zorgt voor een optimale geluidsbeleving.

PRODUCT_DETAIL_comfort (1)

PRODUCT_DETAIL_heritage(1)

4×4 GESCHIEDENIS

De Pajero was jaren achtereen heer en meester in de zwaarste, meest veeleisende rally ter wereld: de Dakar Rally. In 2007 zegevierde hij zelfs voor de twaalfde keer. Hij is keer en keer tot in het extreme getest. Mede daardoor won hij de woestijnrace zelfs zeven keer op rij. De kans is groot dat u nooit in zulke omstandigheden zult raken als in de Dakar Rally, maar het is een hele geruststelling dat de Pajero de technologie ervoor in huis heeft.

PRESTATIES

De motor van de Mitsubishi Pajero heeft trekkracht en vermogen genoeg om ook het zwaarste terrein de baas te kunnen. Hij is niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. De geavanceerde 3,2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor (DI-D) met Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie zorgt voor comfort én optimale grip, ook buiten de gebaande paden. Met een maximum trekvermogen van 3.500 kg (LWB) kan de Pajero ook het zwaardere werk aan.

PRODUCT_DETAIL_technology1

Pajero_VEILIGHEID_hoofdplaat

VEILIGHEID

De Active Stability and Traction Control zorgt samen met het ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) voor optimale stabiliteit tijdens het rijden. De standaard xenonkoplampen bieden uiterst helder zicht, dat gewaarborgd wordt door de koplampsproeiers en de automatische niveauregeling. In het geval dat u onverhoopt bij een aanrijding betrokken raakt, zorgen de zes airbags voor optimale bescherming van alle inzittenden.

Back To Top