skip to Main Content
077-3820000 info@deinumvenlo.nl

Een Suzuki is dynamisch en speels om te rijden door zijn lage gewicht en directe besturing. Zo ontdekte vier redactie-teams de “fun to drive”factoir van de Swift

Standaard alle technologie die je echt nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je altijd de beste technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

Aantrekkelijk en compact van buiten en ruim van binnen. Zo valt de Ignis op met zijn karakteristieke design én biedt deze Ultra Compact SUV verrassend veel binnen ruimte.

Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki’s zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan dat bij de Suzuki-dealer professioneel en voordelig.

Er is altijd een dealer in de buurt die persoonlijk voor u klaar staat. Vertrouw op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service.

Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel: ruil je huidige auto in voor een scherp aanbod.

Back To Top