whatsapp.svg
Keurmerk Private Lease

Private lease

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Suzuki Across

Nieuwe prijs voor Suzuki Across

De ruime en sportieve Plug-in Hybrid van Suzuki is te bestellen vanaf € 57.350,-.
 

Content Image 1

3 goede redenen:

  • 75 KM volledig electrisch bereik
  • Lage CO2-uitstoot van 22 g/km
  • 6 jaar garantie


Rijklaar leverbaar vanaf € 57.350,- / Private lease vanaf € 955,- per maand

75 kilometer elektrisch rijden

Vanaf €57.350,-
Met een zeer complete standaarduitrusting beschikt elke Across over LED-verlichting, stoelverwarming voorin en achterin (buitenste zitplaatsen), stuurwielverwarming, Dual zone Climate Control, 19 inch lichtmetalen velgen en een 9 inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.

Zoals verwacht mag worden bij een topmodel, beschikt de Suzuki Across ook over een uitgebreid pakket aan veiligheids- en assistentiesystemen, het Suzuki Safety System Pro. Dit bestaat onder meer uit Dynamic Radar Cruise Control, Road Sign Assist, Lane Tracing Assist, Blind Spot Monitor, Pre-Collision System en Rear Crossing Traffic Alert.

75 kilometer elektrisch
Met zijn 18,1 kWh grote accupakket heeft de Suzuki Across de beste elektrische range in zijn klasse. Op een acculading kan de Across gemiddeld 75 kilometer achter elkaar volledig elektrisch rijden. Dit is ruim meer dan het Europese gemiddelde woon-werkverkeer van 50 kilometer. Met zijn CO2-uitstoot van slechts 22 gram per kilometer behoort tot de Across tot de beste in zijn klasse, terwijl hij met zijn systeemvermogen van 225 kW (306 pk) ook een van de krachtigste is.

 

next.svg
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website